Skip to content

Lotusphere 2010 en een Redbook over XPages

januari 25, 2010

Een informatieve Lotusphere 2010 is weer achter de rug. Er waren uiteraard de nodige interessante XPage sessies, waaronder een sessie over XPages Performance and Scalability. Binnenkort zullen we hierover berichten.

Er blijkt ook een redbook over XPages onderweg te zijn. De informatie staat al in de Lotus Notes and Domino Application Development wiki. De PDF is binnenkort beschikbaar.

Veel informatie over Lotusphere 2010 vind je in allerlei blogs zoals die van Ed Brill’s, die o.a. bericht over het IBM Vulcan project . Ferdinand Vroom: “Not only a vision, also an answer to Google Wave but with mobile support…”.

Martin Meijer van Saxion was onze held. Hij had zich ingeschreven voor de Lotus Idols competitie (en kreeg daarvoor een gratis Lotusphere ticket), won en mocht zijn presentatie geven onder de titel “How XPages changed my live”. Zeer komisch presentatie over Saxion, zichzelf en zijn “Java” collega Marcus, die steeds over zijn schouders meekijkt naar wat Martin allemaal uitspookt met XPages op een toch wel heel snelle manier.

Aan het einde van zijn presenatie riep één van de toehoorders ons op dat we Marcus moesten twitteren om ook over te gaan naar XPages.

Uiteraard zaten er veel Nederlanders in de zaal om Martin te supporten.

En… IBM Lotus promoot Lotus op het vliegveld van Orlando. Een foto van de actie vind je tussen de volgende foto’s, die een impressie geven van onze activiteiten naast Lotusphere. IBM ga zo door!

Advertenties
2 reacties leave one →
  1. januari 25, 2010 14.08

    Leuk berichtje, maar dat van die vrijkaart klopt niet. Dat is pas het geval als je als spreker wordt uitgenodigd. Volgend jaar dan maar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: